Uusi vuosi ja uudet kujeet. Saatiin vihdoinkin uudistettua kotisivut. Vanhat alkoivat rönsyillä ja tavaraa oli jo jos jonkin laista. Pää-arkkitehtinä oli Kiia, josta kiitos!! Nyt olisi tarkoitus pitää sivut yksinkertaisina ja kuulumiset kertoa blogin kautta.

-09 vuosi oli melkoinen vuoristorata. Alkuvuosi meni erilaisten vaivojen kanssa taistellessa. Huipentuma oli huhtikuussa, kun Magurolta halkesi jälleen molemmat etukaviot edellisen kevään tavoin. Apu kuitenkin löytyi Ell. Koposen "älynväläyksestä" kokeilla shockwavea ruununrajaan ja kannoille. Pääsiäisenä starttasi Vito Andolino ja kuskin kommentit oli "tällä ei tee mitään". Samba Sunrise alisuoritti totaallisesti ja White Diamond samoin. Juhannus Kokemäellä antoi vähän valoa. Ei sielläkään pärjätty, mutta heposet näyttivät jo ravureilta.

Heinäkuu ja palaset loksahtivat kohdalleen. Vito-poika aloitti valloittamalla Vermon. Siinä taisi olla muillakin hauskaa, kun Kaitsun kanssa tuuleteltiin pitkin varikkoa. Tapaus on taas niitä, joita muistellaan kiikkustuolissa. Siinä oli kaikilla sitä onnistumisen riemua, heposta myöten!! Loppusyksystä Vito uusi vallotuksen pariin kertaan ja kilpaili V75 sarjassa, teki aivan loistavan kauden.

Magurolla alkoi pyörä pyörimään elokuussa ja toikin neljä peräkkäistä tolppaa ja ennätyksen 15,7 kuolemanpaikalta (oli toinen). Kiikkustuoli muisteloihin Matti antoi oman juttunsa Porissa. Holopainen ei tullut Poriin, Hammari ei vastannut kännyyn, joten ilmoitin itelle. Kiitos omistajille luottamuksesta! Sain toteuttaa yhden haaveistani, ajaa hyvällä hevosella, kuin "pulloperse sika" ja olla silti ykkösenä maalissa.

Marraskuulle asti pelit veti, mutta sitten iski jokin viirupää pöpö ja tietysti V75-finaali viikonloppuun. Hevoset alisuorittivat Vermossa, ja jopa niin että Matin 3. sijasta kuultiin SuomiPopin aamulypsyssäkin, kun Jaajo menetti totoSM-kullan Matin floppiin! Verikokeet paljastivat totuuden, koko talli jäi huiliin!

Vuoden aikana myytiin hevosista Samba ja Timantti. Tulopuolella oli Ruotsin huutokaupasta 1,5 v. ori Apropos, treeniin tulivat Vernan Net, Mohawkee, Vokan Venla, Ratun Ritari sekä Downtown Well. Opetettavia varsoja oli muutama! Ja seitsemän vuoden tauon jälkeen hankittiin taas Isotalolle suomenhevonen. Meillä viime talvena treenissä olleen Okan Soman ja Erikassonin tamma-varsa tuli joulukuun alussa pihattoon Örkin (Orkan Lavec) kaveriksi, jolta odottelemme huhtikuun alussa varsaa Credit Winneristä!!!!!

Nyt joulun alla on hevosia päästy treenaamaan jo normaalisti, kelit vaan välillä tekevät kiusaa. Tarkoitus olisi tuoda hevosia starttiin maalis/huhtikuulla. "Nuorisosta" pääsee jollakin varmasti jo alkuvuodestakin!